Moottoripyörät ja mopot

SX 125 4 690 € + tk

Aprilia SX 125 tarjoaa huippuluokan urheilullisuutta.
Persoonallinen moottoripyörä, jonka suorituskyky ja muotoilu ovat huippuluokkaa. Segmentissään ainoa pyörä, jossa on ABS–jarrut (edessä).

Aprilian off-road kilpailumenestyksen perillisen, päivitetyn SX 125 ominaisuuksia ovat hienostunut muotoilu, vahva suorituskyky ja edistyksellinen teknologia. Niiden ansiosta tämä pyörä sopii ajajille, jotka haluavat jo ensimmäisellä pyörällään erottua edukseen.

SX tarjoaa ajonautintoa kaikille ajajille.

Yksisylinterinen 125cc moottori on pyörän sydän ja sielu. Moottori on huippuluokan moderni nelitahtimoottori. Klassinen esimerkki siitä, miten kilpa-ajoa varten kehitetty teknologia takaa paitsi huippuluokan suorituskyvyn, myös erittäin puhtaan moottorin. Aprilia on onnistunut hiomaan nelitahtimoottorin huippuunsa ja siten varmistanut, että se vastaa tiukkaa Euro4-standardia suorituskyvyn silti kärsimättä. Nerokas ja kevyt yksisylinterinen moottori saavuttaa helposti tilavuutensa maksimitehon ja takaa sitä kautta huiman kiihtyvyyden.

Aprilia SX:n turvallisuuden takaavat kehittynyt jousitus sekä uusi, huippuluokan jarrujärjestelmä, jossa on ABS-jarru (vain edessä), ja joka tarjoaa voimakkaan jarrutustehon ja hyvän säädettävyyden. Aprilia tuo ensimmäisenä markkinoille tässä segmentissä turvallisemman ja tehokkaamman Bosch ABS-jarrun (vain edessä), jossa on anti-roll-over -suojaus. Järjestelmä takaa tarkan ja hallitun jarrutuksen sekä estää takapyörää nousemasta liikaa voimakkaissa jarrutuksissa. SX:n 300 mm:n etujarrulevyä ja kaksimäntäistä kelluvaa jarrusatulaa avustaa takapyörän 220 mm:n jarrulevy, jossa on myös kelluva jarrusatula.

Tukeva teräksinen kaksoiskehtorunko on yhdistetty kunnon jousitukseen: voimakkaan 41 mm:n teleskooppiseen upside-down -etuhaarukan joustovara on 240 mm. Pitkä, teräksinen takahaarukka optimoi pidon ja sen joustovara on 200 mm. Takaa löytyy myös iskunvaimennin, jossa on progressiivinen linkistö.

Erikoismoottoripyörät, kuten SX, tarvitsevat myös erityisesti renkaisiin huippuluokan komponentit, joissa yhdistyy tukevuus ja keveys. Aprilia SX on varustettu 17″ pinnavanteilla, joissa on leveät kanavat ja isokokoiset sporttirenkaat: 100/80-17″ ja 130/70-17″, jotka takaavat huippupidon kaikissa olosuhteissa.

Koska Aprilia haluaa valmistaa moottoripyöriä, jotka ovat monipuolisia ja käytännöllisiä jokapäiväisessä ajossa, on se varustanut SX:n hienostuneella, kompaktilla, modernilla ja helppolukuisella digitaalisella mittaristolla: tavanomaisten toimintojen lisäksi mittari näyttää myös matkapäiväkirjan, josta näkyy huippunopeus, akun jännite ja kaksi trippimittaria.

TEKNISET TIEDOT

Aprilia

Copyright: Motorauma