Moottoripyörät ja mopot

SX 50 3 290 € + tk

SX 50 on omistettu nuorille, jotka haluavat osallisiksi Aprilian moottoripyörien maailmaa, joka muodostuu teknologiasta, designista ja erinomaisesta suorituskyvystä. Aivan kuten 125, myös SX 50 erottuu edukseen useista syistä: Sen tekniikka vastaa suurempisylinterisen pyörän tekniikkaa. Siinä on piirteitä, jotka ovat selkeästi saaneet innoituksen SXV-sarjasta. Siinä on kaksisylinterinen moottori, joka on jättänyt jälkensä moottoripyöräilyn historiaan ja jonka suorituskyky on vertaansa vailla.

SX 50 on ultra-sports-mopo, jossa on uusimman sukupolven moottori ja runkoratkaisut, jotka jättävät taakseen suuremmankin sylinteritilavuuden pyörät. Runko on valmistettu teräksestä ja kestää näin urheiluajon aiheuttamat voimat. Siinä yhdistyy vahvuus ja keveys. Marzocchin hydraulisen teleskooppihaarukan joustovara on 195 mm, mikä on enemmän kuin tarpeeksi kovimpienkin iskujen vaimentamiseen, samoin kuin takarenkaan 180 mm:n joustovara. Vahva teräksinen takahaarukka on yhdistetty edistyneeseen hydrauliseen iskunvaimentimeen. Mopon yksisylinterisessä, nestejäähdytteisessä kaksitahtimoottorissa on läppäventtiili ja se kykenee kategoriansa huippusuoritustehoon uusimman teknologian ansiosta. Painoa moottorilla on ainoastaan 15 kg. Kuusivaihteinen vaihdelaatikko hyödyntää moottorin tehoa optimaalisesti.

Erittäin kompaktissa digitaalisessa mittaristossa on innovatiivinen muotoilu ja se mahdollistaa ajon kannalta tärkeimpien tietojen seuraamisen. Pakoputki on ruostumatonta terästä. Kaksoisetuvalo antaa ulkonäköön persoonallisen säväyksen, mutta ennen kaikkea parantaa näkyvyyttä pimeällä. Pitkä ja lähes litteä satula peittää kompaktin tankin lähes kokonaan ja antaa näin mahdollisuuden ajajan vapaaseen liikkumiseen urheiluajon aikana.

TEKNISET TIEDOT

Aprilia

Copyright: Motorauma