Moottoripyörät ja mopot

Competition 50 Motard Special Edition 4 690 € + tk

Competition 50 on mopomarkkinoiden hienoin mopo!

Uusi Fantic Competition 50 on tullut korvaamaan edellisen vuoden Casa -mallin.  Uudessa mallissa on nyt uuden tyylinen lukollinen polttoainetankin korkki sekä ohjauslukko yhdistettynä virtalukkoon. 2020 Competition -mallissa on käytetty hienoja huippuosia, kuten kullanväriset ohjauksen T-kappaleet ja takaratas, ”Grip Zone”-satula, uudet 2020 tarrat ja virtaviivainen Big One äänenvaimennin.

Tässä Special Edition -mallissa on erikoisteippaus katteissa, vaihde- ja käynnistyspoljin vaihdettu sekä avara pakoputki. Alkuperäisen putken saa myös mukaan. HUOM! Tämä tune up -sarja on tarkoitettu ainoastaan kilpailukäyttöön, eikä sitä ole hyväksytty tieliikenteeseen. Muutoksen jälkeen ajoneuvo ei täytä tyyppihyväksynnän mukaisia määräyksiä. Muutoksella voi olla vaikutusta vakuutuksiin ja muihin määräyksiin.

Fanticissa on monia ominaisuuksia, jotka erottavat sen muista mopoista. Esimerkiksi: tehokas Minarellin 2T 50cc moottori, linkkunivelletty takahaarukka, takaiskunvaimennin esijännityksen säädöllä ja vaimennuksen klikki-säädöllä, FANTIC FRS 41mm upside down etuiskunvaimentimet, tukevat kilpamalliset jalkatapit, Racing pinnavanteet, punainen Fat Bar ohjaustanko, Domino tupit, Halogeniajovalot, Led -takavalo, tehokkaat Wave levyjarrut, jne. Fantic on rekisteröity kahdelle henkilölle, mutta matkustajan jalkatapit voi halutessaan jättää asentamatta, jos ei halua kyydittää matkustajaa.

TEKNISET TIEDOT

Fantic

Copyright: Motorauma