Moottoripyörät ja mopot

CB 650R Neo Sports Café 11 450 € + tk

Honda CB650R Neo Sport on täysverinen 4-sylinterinen naku-sportti. Kiitellyn Neo Sport -muotoilun lisäksi moottorissa on tehoa ja vääntöä. Vakiona oleva luistokytkin ja säädettävä Honda HSTC -tehonsäätöjärjestelmä tekevät ajamisesta helppoa ja vaivatonta kaikissa olosuhteissa. Kilpailijoista poiketen CB650R:ssä on 4-sylinterinen moottori, jonka merkitys ajettavuuteen jokaisen nakupyörää harkitsevan kannattaa käydä kokeilemassa ennen ostopäätöksen tekemistä! Erittäin vääntöjäykän ja kevyen rungon lisäksi pyörässä on mm. led-valot, Fat-Bar -ohjaustanko, radial-jarrut ja laajasti säädettävä jousitus.

Honda CB650R Neo on legendaarista 4-sylinteristä Honda nautintoa parhaimmillaan! ROCK & ROLL!

MP Maailma 3/2019 – Koeajo

Honda CB650R Neo Sports Café ja CBR650R

Terävyyttä muotoihin ja suorituskykyyn

“Honda CB650R Neo Sports Café osoittautui hintaansa nähden todella hauskaksi, suorituskykyiseksi ja monipuoliseksi nakupyöräksi. Ja mikä yllättävintä, sporttinen sisarmalli CBR650R tuntui jopa vieläkin paremmalta. Valinta mallien välillä onkin vaikea.

“Uusien 650-mallien kohderyhmä on laaja, sillä nelisylinterisen korkealle laulavan rivinelosen voima riittää.

“Jarrut on mitoitettu tähän teho- ja painoluokkaan jopa vähän yläkanttiin, sillä kaksi 310-millistä levyä ja nelimäntäiset radiaalisatulat pysäyttävät Hondan tehokkaasti.

“Koeajopyöriin on asennettu lisävarusteena saatava quickshifter-vaihdeavustin, joka mahdollistaa isommalle vaihtamisen ilman kytkintä. Varuste, josta ei halua enää luopua kun sitä on päässyt kokeilemaan.

TEKNISET TIEDOT

Honda

Copyright: Motorauma