Venepaketit

475 Twin C + Honda BF50 12 490 € + tk

Terhi-malliston lippulaiva, 475 Twin C on varustettu kahdella pulpetilla. Kaksoispulpettiratkaisun lisäksi Terhi 475 Twin C tarjoaa monia muita näppäriä ratkaisuja, joista huomattavin on nerokas ja runsas säilytystilojen toteutus. Pulpeteissa on lukittavat hansikaslokerot sekä läpinäkyvillä luukuilla suojatut lokerot, joista matkustajan puolelle mahtuu jopa merikortti. Luonnollisesti pulpeteissa löytyy myös omat tilat myös mittareille, navigaatiovarustukselle ja soittimelle. Vakiovarusteisiin kuuluu lisäksi pulpettien väliin kiinnitettävä verho, joka parantaa tuulensuojaa koko takapenkille. Lisävarusteena saatava peräkuomu taittuu siististi takapenkin takana olevaan kuomukoteloon.

Veneen muut ominaisuudet ovat taattua Terhiä. Korkeat laidat, tasainen turkki ja paljon avotilaa. Käyttöturvallisuus on varmistettu runsaalla kaidevarustelulla. Keulasta löytyy ankkuriboksi ja paikka ankkurirullalle tai apumoottoritelineelle. Perästä löytyy edellä mainitun kuomukotelon lisäksi omat köysiboksit kiinnitysköysille sekä laitakotelot vaikkapa kalastustarvikkeille. Mukitelineitäkään ei ole unohdettu. Veneessä on erikoisvahva ABS-kolmikuorirakenne, joten se pärjää hyvin kestävyysvertailussa jopa alumiiniveneiden kanssa. Terhi 475:ssä on urheilullinen runkomuoto, lähes olematon liukukynnys ja vene kestää hyvin ajoa kovemmissakin keleissä. Perään sopii maksimissaan 60 hv:n pitkärikinen perämoottori, mutta suosittelemme 40-50 hv konetta. Twin C on mitä mainioin vene esimerkiksi vesiurheiluun tai huviajeluihin, mutta toimii hyvin myös yhteys- tai mökkiveneenä. Veneeseen on saatavana runsaasti lisävarusteita, joilla veneen voi muunnella moniin eri käyttötarkoituksiin.

Lisävarustelistalta löytyy muun muassa anturiteline kaikuluotaimelle, targakaari uisteluun ja keulan aurinkotaso. Tämä vene mahdollistaa melkein mitä vain.

TEKNISET TIEDOT

Terhi venepaketit

Copyright: Motorauma