Venepaketit

Eagle BRx + Honda BF115 45 990 € + tk

Vauhtia kaipaavan täysalumiininen luottokumppani

Eagle BR:n kiitosta herättänyt runko toimii täysalumiinisen Eagle BRX -mallin perustana. Reilun kuuden metrin pituisessa kuningaskotkassa on kokonaan alumiinista valmistettu runko, lattiaturkki, istuin- ja luukunkannet sekä sisälaidat. Turvallisuuden tunnetta luo mm. 30 mm:n alumiinikaiteet. Ergonomisista syistä veneen ajopulpetit ovat osittain lasikuitua.

Kookkaan, suojaavan tuulilasin takana kuljettaja ja kartturi istuvat kokopehmustetuissa kuppi-istuimissa, jossa kuljettajan istuimessa on taittuva etuosa. Tuulilasi itsessään on karkaistua lasia, joten tuulilasinpyyhkimien asennus on mahdollista. Kaksiosainen väliovi pulpettien välissä auttaa tekemään takatilasta erityisen suojaisan. Takaosan matkustajatilassa on vakiona kiinteä takakeskipenkki, jonka saa laajennettua täysleveäksi penkiksi/heittotasoksi alumiinisten klaffipenkkien avulla. Klaffipenkit ovat veneessä vakiona. Veneen tilavaan takaosaan saa tarvittaessa asennettua myös kaksi lisäistuinta, jolloin neljä henkeä matkustaa mukavasti tuulilasin takana pehmustetuissa kuppi-istuimissa.

Tilava keulaturkki on suunniteltu niin, että se toimii hyvin myös kalastukseen. Keskelle jätetty kulkuväylä on tarvittaessa katettavissa erillisellä alumiinilevyllä, jonka myötä keulaan saa muodostettua yhtenäisen korotetun tason vaikkapa heittokalastukseen. Alumiininen välilevy on saatavana veneeseen lisävarusteena.

Kuten suosittu Eagle BR -malli, myös Eagle BRX:n perälautaan on mahdollista asentaa jopa 150 hv:n perämoottori – näin ollen vauhtia ja jännitystä kaipaavalle Eagle on varmasti se oikea valinta. Erinomainen runkomuotoilu tekee veneilykokemuksesta nautittavan, nopeudesta huolimatta.

Kaikki tarvittava vakiona

Eagle BRX on valmis paketti menevälle aktiivikäyttäjälle. Veneissä on vakiona uusi kokolasinen 9-tuuman Raymarine Axiom-karttaplotteri, joka palvelee käyttäjää niin navigoinnin, kalastuksen kuin viihteenkin saralla. Näyttö tukee yleisimpiä karttaformaatteja (C-Map, Navionics ja Lighthouse), ja siinä on sisäänrakennettu WiFi-yhteys ja Bluetooth-toiminto. WiFi:n avulla näytön voi vaivattomasti päivittää näytön Raymarinen uusimmilla ohjelmistopäivityksillä ja sen avulla voi jopa langattomasti jakaa näyttönäkymän esimerkiksi tabletin kanssa. Myös NMEA2000-verkko on vakiovaruste, joten lisävarusteiden asentaminen on helppoa ja karttaplotteri keskustelee vaivatta myös Honda-perämoottorisi kanssa. Kuljettaja saa helposti tietoon kaikki tärkeimmät moottoridatat, kuten nopeuden, veden syvyyden ja moottorin kierrosluvun. Näyttö tulkitsee myös Hondan ECOmo-moottoridatan ja kertoo veneilijälle taloudellisimman ajotavan. Näyttönäkymä on luonnollisesti erittäin helppo räätälöidä omiin käyttötarkoituksiin sopivaksi kätevän kosketusnäytön avulla.

Veneessä on vakiona myös pulpettien välinen 2-osainen ovi, kiinteä takakeskipenkki ja alumiiniset klaffipenkit sekä vahvat 30mm alumiinikaiteet. Lisäksi veneessä on hydrauliohjaus. Kulkuvalot sijaitsevat, Eagle BR-mallin tapaan, keulassa korkeimman askelman alla suojassa iskuilta, mutta näkyvillä pimeäajon aikana.

Alumiininen Eagle BRX -malli on oiva valinta vauhtia kaipaavalle veneilijälle, jolle veneen helppohoitoisuus, vaivattomuus ja kestävyys on suurinta valttia. Myös monipuolista veneilykokemusta arvostava vapaa-ajankalastaja löytänee BRX-mallista kestävän kumppanin.

TEKNISET TIEDOT

Silver venepaketit

Copyright: Motorauma