Venepaketit

Fox Avant + Honda BF50 20 490 € + tk

Fox Avant on linjakas ja tyylikäs sivupulpettivene, joka kantaa kuormansa tasapainoisesti, taloudellisesti ja turvallisesti. Veneen kestävä alumiinirunko on valmistettu Silverin ainutlaatuisella laitakotelorakenteella, joka tekee veneestä hiljaisemman, kiertojäykemmän ja eritoten turvallisemman kuin moni muu vene vastaavassa kokoluokassa – polyuretaanitäytteisten laitakoteloiden myötä vene on käytännössä uppoamaton. Korkeat varalaidat suojaavat pärskeiltä ja tekevät liikkumisen veneessä turvalliseksi.

Runkomuotoilun myötä veneet sisätilat ovat reilusti entistä tilavammat, vaikka ulkomitat ovat kutakuinkin samat kuin edeltäjämallissa. Kokoonsa nähden veneessä on runsaasti avointa turkkipintaa liikkumiseen, kalastukseen ja tavaroiden kuljettamiseen. Säilytystilaa löytyy niin kokoleveän takapenkin sisältä, kuin veneen keulasta, pulpetin edessä olevasta istuimesta ja itse ohjauspulpetista.

Fox Avant on varustettu leveällä sivupulpetilla, joka on sijoitettu styyrpuurin puolelle. Kuljettajalla ei ole erillistä istuinta, vaan vene ajetaan takapenkiltä, mutta sekä ajoasentoon että matkustajien ergonomiaan on kiinnitetty erityisesti huomiota. Ohjauspulpetissa on hyvät säilytystilat pientavaroille, ja leveä tuulilasi antaa hyvän suojan myös kanssamatkustajalle. Pulpetin kojelautaan on vakiona asennettu 9-tuumainen Raymarine Axiom -karttaplotteri, joka helpottaa mm. navigointia ja keskustelee sulavasti Honda-perämoottorin kanssa kertoen kaikki tarvittavat moottoridatat nopeudesta syvyyteen ja kulutuksesta taloudelliseen ajotapaan.  Karttaplotteri on sijoitettu järkevästi kuljettajan näkökenttään peittämättä näkyvyyttä eteen.

Leveä takapenkki on avattavissa kokonaisuudessaan selkä- ja käsinojia myöten, ja kätkee alleen suuren säilytystilan. Takapenkki on suunniteltu niin, että kuljettajalla on ergonominen ajoasento ja kanssamatkustajilla on mukavat oltavat matkanteon aikana.

AluFibreTM -rakenteensa ansiosta vene on kestävä, tyylikäs ja ennen kaikkea helppohoitoinen, ja se säilyttää arvonsa paremmin kuin monet muut vastaavan kokoluokan veneet. Fox Avant sopii niin mökkiveneeksi kuin yhteysveneeksi kotisataman ja mökin välille, mutta toimii avoimen keulansa ansiosta myös loistavasti vapaa-ajan kalastukseen ja veneilijöille, jotka usein joutuvat kuljettamaan suuria määriä tavaroita paikasta toiseen.

TEKNISET TIEDOT

Silver venepaketit

Copyright: Motorauma