Venepaketit

Fox BR + Honda BF50 22 990 € + tk

Silver Foxin alumiinirunko on valmistettu Silverin ainutlaatuista laitakotelorakennetta hyödyntäen, joka tekee veneestä yllättävän hiljaisen ajettavan, erittäin kestävän, turvallisen ja tuo veneeseen tarvittavaa kiertojäykkyyttä, jotta veneily olisi mahdollisemman miellyttävää myös kovassa kelissä. Polyuretaanitäytteisten laitakoteloiden myötä Fox BR on käytännössä uppoamaton, joten tällä veneellä suuntaa luottavaisin mielin vesille. Veneen korkeat varalaidat tekevät liikkumisen veneessä turvalliseksi ja suojaavat tehokkaasti pärskeiltä.

Vuonna 2018 uudistuneen Silver Foxin runkomuotoilun myötä veneen sisätilat ovat tilavammat kuin edeltäjässä, vaikka ulkomitat ovat miltei samat kuin edeltäjämallissa. Tämä tilavampi sisusta mahdollistaa, että veneen keula on voitu varustaa isoilla säilytysbokseilla ja että peräpenkki on entistä leveämpi ja muhkeampi. Kokoonsa nähden veneessä on hyvin tilaa liikkumiseen, kalastukseen ja tavaroiden kuljettamiseen.

Keulan sivusäilytystilat nielevät paljon tavaroita ja toimivat myös lisäistuimina. Fox BR on varustettu kahdella ohjauspulpetilla, joiden väliin on asennettu 2-osainen väliovi.  Tämä Bow Rider -rakenne on markkinoiden suosituin sen suojatun matkustustilan ja helppokulkuisuuden vuoksi, eikä Fox BR ole mikään poikkeus. Veneen matkustamo on erittäin suojaisa ja tarjoaa hyvän ergonomian niin kuljettajalle, apukuljettajalle kuin takapenkillä matkustaville.

Kuljettaja ja apukuljettaja taittavat matkaa mukavissa kokopehmustetuissa erillisistuimissa, ja kuljettajan istuimessa on taittuva etuosa, joka tekee myös seisaaltaan ajamisesta mukavaa. Takapenkin rakenne on uudessa Silver Fox -mallissa aivan uusi; leveä takapenkki on avattavissa kokonaisuudessaan selkä- ja käsinojia myöten, ja kätkee alleen suuren säilytystilan. Säilytystilaa löytyy kokoleveän takapenkin lisäksi niin ohjauspulpeteista kuin veneen keulasta.

Veneen vakiovarustukseen kuuluu kuljettajan kojelautaan asennettu 9-tuumainen Raymarine Axiom -karttaplotteri, joka helpottaa mm. navigointia ja keskustelee sulavasti Honda-perämoottorin kanssa kertoen kaikki tarvittavat moottoridatat. Karttaplotteri on sijoitettu järkevästi kuljettajan näkökenttään peittämättä näkyvyyttä eteen.

AluFibreTM -rakenteensa ansiosta Fox BR on kestävä, tyylikäs ja ennen kaikkea helppohoitoinen, ja se säilyttää arvonsa paremmin kuin monet muut vastaavan kokoluokan veneet. Tämä bowrideri sopii niin mökkiveneeksi, veneeksi päiväretkille kuin yhteysveneeksi kotisataman ja mökin välille, mutta toimii hyvin myös vapaa-ajan kalastukseen.

TEKNISET TIEDOT

Silver venepaketit

Copyright: Motorauma