Venepaketit

Shark BRx + Honda BF100 35 990 € + tk

Täysalumiininen Bow Rider menevälle veneilijälle

Kestävä täysalumiininen Bow Rider menevälle veneilijälle. Hyväksi todettu, pehmeäkulkuinen Shark-runko toimii tämän suosikkimallin perustana, vaalien sen erinomaisia ajo-ominaisuuksia, hiljaista kulkua ja merikelpoisuutta. Runko, turkki, istuin- ja luukunkannet sekä sisälaidat kokonaisuudessaan ovat täyttä merialumiinia, joten uusi Shark BRX on tehty kestämään. Turvallisuuden tuntua lisää 30 mm:n alumiinikaiteet. Ergonomiasyistä veneen pulpetit ovat osittain lasikuitua.

Pulpettien edessä oleva turkki on korotettu toimivaksi heittotasoksi, ja turkin alla on suuri säilytystila. Säilytystilan kanteen on mahdollista kiinnittää heittokalastusistuin. Veneen takaosassa on kahden kuppi-istuimen lisäksi kiinteä keskitakapenkki, jossa sijaitsee päävirtakytkin sekä suurehko tekninen tila akulle. Keskitakapenkki yhdessä klaffipenkkien kanssa muodostavat suuren, yhteneväisen takapenkin/-tason. Alumiiniset klaffipenkit ovat veneessä vakiona.

Kattava vakiovarustus

Kuljettaja ja kartanlukija istuvat tukevissa, kokopehmustetuissa kuppi-istuimissa. Ohjauspulpettien tuulilasi on karkaistua lasia, joten se mahdollistaa myös tuulilasinpyyhinten asennuksen. Kaksiosainen pulpettien väliovi kuuluu tietenkin uuden Shark BRX:n vakiovarustuksiin, kuten myös takaosan kaksi klaffipenkkiä jotka yhdessä kiinteän keskitakapenkin kanssa muodostavat kokoleveän takapenkin. Keskitakapenkin ja klaffipenkkien istuintyynyt sisältyvät myös pakettihintaan.

Vakiovarusteet eivät toki tähän lopu. Shark BRX-mallissa on vakiona myös Raymarine a98-karttaplotteri, joka on varustettu kalakaikulla ja NMEA2000-verkolla. Näyttö tukee yleisimpiä karttaformaatteja kuten C-Map, Navionics ja Lighthouse. Lisäksi kosketusnäytölliseen monitoiminlaitteeseen on sisäänrakennettuna WiFi- ja Bluetooth-toiminnot. Voit siis vaivattomasti päivittää laitteesi sekä saada uusimmat ominaisuudet nopeasti käyttöösi. Näyttö keskustelee Honda-perämoottorisi kanssa, joten näet kaikki sinulle tärkeimmät moottoridatat reaaliaikaisesti. Näyttö tulkitsee myös Honda ECOmo-moottoridatan ja kertoo kuljettajalle taloudellisimman ajotavan. Näyttönäkymä on erittäin helppo räätälöidä omiin tarpeisiisi sopivaksi. Kalastajia 9-tuumainen Raymarine a98 palvelee erinomaisesti kalakaikun myötä. Veneestä löytyy myös sumppuvalmius, Trolling Control -uistelunopeuden säätö sekä hydrauliohjaus.

Shark BRX sopii erityisesti menevälle veneilijälle tai vapaa-ajankalastajalle, joka haluaa kalakaveriksi kestävän ja helppohoitoisen mutta myös katsetta kestävän laatuveneen. Malli sopii tietenkin myös yhteysveneeksi ja erinäisiin arjen askareisiin, kun helppohoitoisuus, kestävyys ja vaivattomuus on kaiken a ja o.

TEKNISET TIEDOT

Silver venepaketit

Copyright: Motorauma